Инспирации од Olivia Palermo | Trendseteri
Menu

Инспирации од Olivia Palermo


Неколку инспирации од Оливија Палермо за аутфит на предновогодишните забави

За похрабрите, смела комбинација од свилено здолниште, со висок прорез, атрактивен горен дел со перја на ракавите.

Обичниот црн фустан можете многу лесно да го зачините со една сребрена марама.

Плиш е материјал измислен за пред новогодишните забави. Одберете го оној кој паѓа, мек е и нема сјај.

Ако целосно црна комбинација ви е премногу, тогаш разбијте ја со бела кошула која ќе биде потполно закопчана.

предходна страна < врати се 2/2