Зоки Фаци во одбрана на Елена Ристеска | Trendseteri
Menu

Зоки Фаци во одбрана на Елена Ристеска

Зоки Фаци во одбрана на Елена Ристеска од Ина Многуфина

 

Иако не разговараат со години, сепак ТВ водителот и новинар Зоки фаци се стави во одбрана на поп  ѕвездата Елена Ристеска која беше јавно изругана од блогерката Ина Многуфина. Повод за  кавгата е новиот видео запис на Елена за песната “Текила и лимон“. Еве што напиша Ина,  а што и одговори Зоки Фаци.

Ina Mnogufina Ако сте се обидувале Елена да звучи како Гергана кога гостува во Благодарево и го пее менито од кафичот и притоа звучи како да и е отечена шеската па ја боли вилицата сте успеале! Имате хи

Zoran Faci Vasilevski
Ina, barem e porazlicna odn site nasi skromni pevacici,jas i elena ne razgovarame mnogu odamna na profesionalna baza, no spotot mi e ok, ona isto, pa pesnata i e samo porazlicna od nasite a=ebani baladi, te sakam me sakas…