Има многу изговори и причини | Trendseteri
Menu

Има многу изговори и причини

Има само една причина зошто cекcот исчезнува во долгите врски


Како минуваат годините во вашата врска можно е желбата за cекc да е сè помала.

Има многу изговори околу таа тема но причината е во принцип само една!

И двајцата си имаат cекc со друга особа!

Тоа, бидејќи се браковите во Македонија најчесто наметнати од икс причини без во суштина да си го познаваат „вечниот“ партнер.

Сè останато се само изговори и една голема лага во нашата средина.