Zenith & Range Rover | Trendseteri
Menu

Zenith & Range Rover

 

Совршен спој на два креативни бренда

 

Zenith & Range Rover Две имиња, две легенди со испреплетени судбини. Во 1969 година, Зенит го претстави својот легендарен Ел Primero хронограф. Истата година, британскиот производител на автомобили Land Rover воведува прототип на првото луксузно теренско возило: Range Rover, кој го погоди пазари во 1970 година. За да го прослават нивното партнерство, Зенит го произведува часовникот Ел Primero Range Rover специјално издание.