Зегин во спокојна атмосфера | Trendseteri
Menu

Зегин во спокојна атмосфера

Dedo Mraz

 

Спокој за Нова Година во Зегин

 

Пријатна атмосфера во експозитурите на Зегин. Поред стално насмеаниот и финиот персонал, Дедо Мраз и елка која ја врне снег ќе ви го разубави моментот при набавка на вашите лекови и суплементи.

Благоја Механџиски заслужено го добива предикатот …„Трендсетер” на недалата.