Запознајте ја Јана Ангелковска – ова девојче е вистински хит на инстаграм | Trendseteri
Menu

Запознајте ја Јана Ангелковска – ова девојче е вистински хит на инстаграм

Запознајте ја Јана Ангелковска – ова девојче е вистински хит на инстаграм

 

Секогаш со голема чест и задоволство да промовираме млади македонски таленти. Една од нив, за која веројатно не сте слушнале до сега, е 13 годишната Јана Ангелковска.

Јана е македонка од Скопје која живее во Билефелд, Германија, мултиталентирана енергична девојка која е вистински хит на инстаграм мрежата. Имено, таа си изработува и објавува свои видео клипови на кои игра со музика во позадина, и ги воодушевува сите нејзини следачи чија бројка достигнува повеќе од 6.000.

Па, доколку сте исцрпени, нервозни и ви фали позитивна енергија, наполнете си ги батериите кај Јана на инстаграм.

heiii Ihr Hühner ❤️ ich melde mich nach gefühlten 1017261862681 Jahren auch mal wieder ahah 💍 •• #q : mögt ihr die Marke @yentelier 🌹 #a : ja omg diese pullis 🍄❤️ Bye alle miteinander 🤓 Hose : @newyorkeronline T-Shirt : DADDY TOUR (SHINDY ✌🏻) #musically #musicallyapp @leoobalys @vallixpauline #dusically #musicallygirl @maarieyes @musical.ly #german @xclipshit @josilyx @anniclip @looskanal @laurasophie @schildizzl @katvrina @malouvble @niziundsatsch @laraandchiara @treylius.ly @treylius @treylius.squad @gigi.lyyyy #starmusicals @starmusicals @dusically @stxarmusicals #lispostme #yourxmusicallys #yourmusicallys #woahmusicalls #bruhmusicalls #royalmusically #deinemusicals #pusically #musicallyvideo

A post shared by jana 🥀 { 6k } (@jana.basics) on