Закана за Instagram | Trendseteri
Menu

Закана за Instagram

Најубавите жени на свет на една фотографија

 

„Sofia Vergara“ од настапот на „Jennifer Lopez“ во Лас Вегас минатата сабота објави две фотографии на Instagram со најава дека ќе ја сруши соцјалната мрежа.

Фотографијата со „Jessica Alba“, „Dua Lipa“, „Jennifer Lopez“, и „Sofia Vergara“ за само половина час собра неверојатни 73.000 лајкови. До овој момент, објавата на Instagram со моментално најубавите жени на свет има повеќе од 640.000 лајкови.

Која ви е на вас најубавата жена на ова фотографија?