Впечатливи блејзери во пролет | Trendseteri
Menu

Впечатливи блејзери во пролет

Оваа пролет носиме блејзери во силни и впечатливи бои

 

Сеуште не можеме да ја заборавиме прекрасната колекција на Jacquemusa за престојната сезона пролет/лето 2020. Освен магичната модна ревија, не воодушевија неодоливите бои кои ги претстави овој бренд, посебно блејзерите во силни бои како розевата и жолтата боја.

Подигнете го вашиот аутфит на повисоко ниво.