Војо Иванов во Зоолошка | Trendseteri
Menu

Војо Иванов во Зоолошка

Дечки мерак ми е ептен 🙂

 

Со денови не спијам редовно од возбуда:))

Причини има повеќе, ама со ред:)

Од скоро сум дел од тимот,а од утре па натаму секој викенд ќе ме гледате на Илинденска 88 со почеток во 11ч на секои 30мин. кај различно животно.Јас да раскажувам приказни од Зоолошка, а и заедно да ги создаваме:) Zookeeper’s talk на секои 30мин. се до 16ч.

Благодатност до сите што ми помагаат во овој процес не е едноставно, ама верувам дека ќе ја смениме состојбата.

На барање на директорот сум дел од тимот и за сега уживам доверба во се што ќе предложам.Уште не ми е верно:) ама од што ми е убаво:)))

Мојата децениска борба да создаваме живот и љубов,а од неа да направам гордост Скопска Зоолошка градина.

…изјави Војо Иванов на неговиот Фејсбук профил