Хороскоп - Водолија | Trendseteri
Menu

Водолија

Водолија

 

19. Јануари – 19. Фебруари

 

Водолија – жени

Таа е индивидуалист кој орворено и искрено го изразува своето мислење. Таа ги сака пофините работи во животот и прави сè што е можно за да го добие тоа што го сака. Хејзината емпатија и чувствителност ја прави да сочувствува со страдањето на другите.
Во љубовта дава голема вредонст на пријателството. Кога нејзиниот партнер ѝ го посветува соодвветното внимание, можно е да следи возбудливо време поминато заедно.

Водолија – мажи

Тој го живее својот живот во полна пареа и за него доволно е само најдоброто. Самореализација решителност и независност го формираат неговиот карактер.  Повеќе сака да хапред отколку назад и најчесто е пред своето време.
Неговата врска со партнерката се темели врз стимулирачко пријателство. Очекува партнерот да се приспособи на неговиот стил на живот и да не го врзува.