Владо Јаневски во Central Park | Trendseteri
Menu

Владо Јаневски во Central Park

Владо Јаневски на ноќна журка во Central Park Summer Club

 

Концертен спектакл во Central Park  на македонската мега ѕвезда Владо Јаневски.

И оваа година Владо Јаневски со миниконцерт во летниот клуб Central Park во градскиот парк во Скопје. Тие што биле и ја доживеале забавата со Владо Јаневски, ќе потврдат дека нема споредбена журка на друго место со него.

Сабота вечер 08.07.2017 год.
Влез од 23.00 ч.