Дозволете си релаксација и Спа задоволство во “Релакс Спа-центарот во ТЦ Бисер” | Trendseteri
Menu

Дозволете си релаксација и Спа задоволство во “Релакс Спа-центарот во ТЦ Бисер”

Финска сауна, џакузи и масажа

 

Ако некогаш лежењето во џакузи со чаша виски и пура беше првата асоцијација за хедонистички чин на богатите директори, денес е секојдневна техника за ослободување од стресот на се повеќе Македонци.

Побегнете за миг од динамичниот свет кој нè опкружува и штетите што ни ги прави на нашето тело и ум. Седење во добро проектирана и добро изградена сауна и џакузи кое се полни посебно за секој клиент со 800 литри вода и е на температура од 38 степени создава прекрасно чувство на релаксирање.

И запомнете, целиот СПА дел ви е интимен и на располагање.

Каде?

Само во “Релакс” Спа-центарот, кој се наоѓа приземје во трговскиот центар Бисер во населбата Аеродром.

Телефон за контакт: 078 383 342. Или…

… само со еден клик тука информирајте се на нивната фан страна на фејсбук и закажете си третман според вашите потреби и вашиот вкус. Девојките се навистина професионални, позитивни и насмеани и ќе ве услужат баш како што треба. Чувствувајте се подобро од било кога.