ДОЧЕК НА НОВАТА 2017 ГОДИНА ВО „ВИОЛИНА“ | Trendseteri
Menu

ДОЧЕК НА НОВАТА 2017 ГОДИНА ВО „ВИОЛИНА“

Незаборавна забава заедно со спектакуларниот ЈАПАН + БЕНД !! Влез по особа 300 ден, пијалокот е по редовна цена. Почеток 21:00 часот. Картите се во ограничен број затоа резервирајте си на време. Резервација на коњопој иде задолжително со флаша!!!! Дел од нашата промотивна понуда на флаши : * Johnnie Walker 1L – 4000 ден. * J&B 1L – 4000 ден. * Резервација на тел. 075 500 927