Вили покажува како треба | Trendseteri
Menu

Вили покажува како треба

Скопјанец им покажува на Охриџани како се привлекуваат гости

 

Горан Драгошановиќ, познат како Кралот на плескавиците, т.е. Вили, на Охриџани им покажува како се работи угостителски објект во Охрид. И поред временските услови кои не се обичајни за овај период од годината, Вили успева да го наполни новоотворениот национален ресторан „Вили“ во Пештани. Со богат репертоар на вечерна музика ги задоволува гостите поред вкусната домашна храна и со пријатен амбјент.

Бидете и вие дел од овај прекрасен амбиент.  Со Македонска, т.е. Охридска староградска музика, латино, ЈУ-Хитови, групата Легенд Хераклеа која често настапува на Јадрансото крајбрежје ќе ве забавуваат секој четврток, петок, сабота и недела во ресторанот „Кај Вили“ во Пештани – Охрид.