Погледнете како Викторија Лоба се забавува со новата Mercedes-Benz A – класа | Trendseteri
Menu

Погледнете како Викторија Лоба се забавува со новата Mercedes-Benz A – класа

Погледнете како Викторија Лоба се забавува со новата Mercedes-Benz A – класа

 

Мак Аутостар, генералниот застапник во Република Македонија ја претстави новата А – класа, повторно револуција во автомобилската индустрија – првиот Mercedes-Benz автомобил, кој е способен да зборува со возачот и да ги учи неговите желби и навики.

Ова е овозможено благодарение на новиот систем – Mercedes-Benz User Experience (MBUX), со кој Mercedes најавува нова ера на дигиталната комуникација.

Првиот разговор со новата А – класа го направи секогаш шармантната Викторија Лоба.