Фотогалерија на Вера Хаган | Trendseteri
Menu

Фотогалерија на Вера Хаган

Згодната македонка знае како да ги искористи своите атрибути

 

Летото го помина како работно така и шетајќи на луксузни дестинации како Мароко, Ибица, Бали но и на нејзината омилена дестинација – Грција.

 

Мароко – Маракеш

 

Турција – Истанбул

 

Шпанија – Ибица

 

Кипар – Агиа Напа

 

Италија – Капри

 

Индонезија – Бали

Vera Hagan @ Instagram

ВРАТИ СЕ