Романтична нова колекција на венчаници од Ателје Коцарева | Trendseteri
Menu

Романтична нова колекција на венчаници од Ателје Коцарева

Новата колекција на венчаници маѓепсува со свежи силуети и возбудливи форми


Колекцијата се базира на бохо стилови на невести, романтични стилови, невести со класични стилови и невести со модерни стилови.

 

За зголемување клинете на фотографиите

врати се