Нашите поп ѕвезди во изведба на „Вечниот Бог“ | Trendseteri
Menu

Нашите поп ѕвезди во изведба на „Вечниот Бог“

„Вечниот Бог“ во изведба на македонските поп ѕвезди!

 

Погледнете го и споделете го новиот видео спот за песната „Вечниот Бог“ во кој учествуваат нашите поп ѕвезди Елена Ристеска, Тамара Тодевска, Викторија Лоба, Влатко Лозаноски, Даниел Кајмакоски, Димитар Андоновски, Некст Тајм и дечињата на златно Славејче.

Вечниот Бог – Македонски поп ѕвезди

Погледнете го и споделете го новиот видео спот за песната „Вечниот Бог“ во изведба на македонските поп ѕвезди!Бадниковата манифестација „Бадникови поворки“ на 6-ти Јануари 2018-та ќе се одржува низ улиците на сите градови во Македонија.Големо БЛАГОДАРИМЕ за големото срце на Elena Risteska, Tamara Todevska, Viktorija Loba, Lozano – Vlatko Lozanoski, Daniel Kajmakoski, Dimitar Andonovski Official, Next Time и Zlatno Slavejce и секако до екипата на Vesta Production која го сними и спакува овој прекрасен Божиќен видео спот ?Доживејте вистинска Божиќна радост, која ќе Ве натера да извикате ХРИСТОС СЕ РОДИ!

Gepostet von Бадникови Поворки am Donnerstag, 28. Dezember 2017