Хороскоп - Вага | Trendseteri
Menu

Вага

Вага

 

24. Септември – 23. Октомври

Вага – жени

Таа е симпатична, но софистицирана и ги врти сите околу малиот прст. Поради тоа, нејзиното чувство за правда е особено силно.
Најголема среќа за жената Вага е да има исполнета врска со префинет маж кој може да ѝ ги понуди поубавите нешта во животот.

 
Вага – мажи

Тој е шармантен интелектуалец и мож да се препознае по својот беспрекорен хадворешен изглед. Хармонијата и правдата се многу важни за него. Тој сака длабоки и интелигентни разговори.
Тие што сакаат да освојат маж Вага, треба да бидат упорни и да му делат комплименти. Тој би бил среќен со внимателен и чувствителен партнер.