Хороскоп - Вага | Trendseteri
Menu

Хороскоп – Вага

Љубовен хороскоп за Вага – месец март 2018та

 

Вага 23.09 – 23.10

Одмерените Ваги во овој месец ќе бидат преокупирани со одлуки и промени на професионален план. Оние кои ќе ја сппојат љубовта и кариерата вериојатно нема да забележат дека последиците од погрешни одлуки месецов, може да им се одрази на долгорочен план. Оние кои работата ќе ги однесе на патување, ќе можат да се пофалат со исполнет месец на емотивен план, останатите ќе бидат „заглавени“ во решавање финансиски прашања. Моментот кога Венера, вашиот владетел ќе го смени знакот, а со тоа ќе прејд во вашето поле на партнерски односи, ќе ја зголеми потребата на она за што секоја Вага живее – емоцијата. Но, оваа Венера, бидејќи е во Овен носи брзи, кратки и не многу интензивни врски. Освен ако станува збор за спортист или личност во униформа – само во тој случај може да прерасне во нешто постабилно.
Полната Месечина овој месец ќе биде во вашето поле на тајни, па внимавајте на нештата и настаните за кои не сакате да се дознае.

Поволни датуми: 4,5,13 и 14.
Неповолни датуми: 18,19,25 и 26.