Еден детаљ открива дали вие сте дама!? | Trendseteri
Menu

Еден детаљ открива дали вие сте дама!?

Изгледот често лаже, но сите дами се распознаваат по еден детаљ

 

Тука не се работи ниту за фризура, ниту за облека, туку за ноктите, а дамските нокти не изгледаат така како што ги замислувате. Додека козметичката индустрија напредуваше до толку, што секоја жена може да излезе од салон со нокти какви што посакува, светкави, шарени со впечатливи шари, тоа не ја прави дама.

Дамите имаат кратки и уредни нокти, а дека надоградените веќе одамна не се во тренд потврдуваат сите бјути едиторијали од модните списанија на кои моделите секогаш имаат кратки и еднобојни нокти.