Виедо на UNICEF кое мора секој родител да го погледне | Trendseteri
Menu

Виедо на UNICEF кое мора секој родител да го погледне

Кампања на UNICEF за здрав развој на децата

 

Зборовите имаат тежина…тежина што може да ја носиме во душата засекогаш.

Ти одлучуваш дали детето ќе ти биде среќно…или не

Зборовите имаат тежина…тежина што може да ја носиме во душата засекогаш.

Gepostet von Трендсетери am Freitag, 16. November 2018