Tyzee & Ninna Red | Trendseteri
Menu

Tyzee & Ninna Red

Tyzee и најатрактивната Инстаграм девојка со нов видео запис „Параноја“

 

Tyzee кој само пред неколку дена ја разбрани нашата естрада со промоција на новата песна со Викторија Лоба  „Каде сме ние“ повторно излезе со нов музички проект односно видео запис за „Параноја“, каде во главната улога на спотот ја има моментално најатрактивната Инстаграм девојка во Македонија, Ninna Red.

Дали насловот на песната „Параноја“ се однесува токму за Ninna Red, останува да видиме.

Уживајте во песната и видеоспотот

Facebook Tyzee
Instagram Ninna Red