Тренди фризури за оваа сезона | Trendseteri
Menu

Тренди фризури за оваа сезона

Фризури кои се вистински хит оваа сезона

 

Вистинската фризура може многу да ви помогне да ги нагласите вашите најдобри карактеристики, да изгледате прекрасно, шармантно, незаборавно. Оваа година на светската сцена, на сите модни писти надвладеа едноставноста – што не значи дека се старомодни или досадни, напротив. Во едноставноста е магијата.

Двојни плетенки

Инспирација од 70-те

Фризури со црна лента

Фризури со кристали и бисери

Мокар изглед