Тоше има само ден на раѓање | Trendseteri
Menu

Тоше има само ден на раѓање

Тоа ќе остане Тошка…

 

На денешен ден, 25 јануари. Да беше жив нашиот Тоше Проески ќе наполнеше 39 години. Да се потсетиме на стиховите на Игри без граници кои ги испеа маестро Игор Џамбазов во негова чест.

“Тоа ќе остане Тошка… Секоја година на овој ден сфаќам колку пропуштам што те немам како пријател повеќе, сфаќам што пропушта семејството, сфаќам што пропушта публиката… Но ти пријателе мој ништо немаш пропуштено. Да си бидеш мирен. Чувај место тамо горе”.