Tomorrowland 2018 | Trendseteri
Menu

Tomorrowland 2018

Во живо од најголемиот музички спектакл во свет

 

По 13 години стана Tomorrowland најголемиот музички фестивал во свет. Ова година под називот „Story of Planaxis“. Организаторите очекуваат повеќе од 400.000 посетители за 2 викенда во малото белгиско градче Бом.  Тоа моментално недостижен рекорд.

И ова година настапуваат најзвучните имиња од техносцената. Армин Ван Бурен, Хардвел, Ексвел, Тиесто, Алесо, Димитри Вегас, Соломун, Дејвид Гета и многу други ДиЦеји ќе бидат дел од спектаклот како и Дуа Липа.

За прв пат овозможија организаторите директен пренос за сите оние што не се во можност да учествуваат но сакаат да бидат дел од фестивалот. На крајот од текстот го има линк-от од преносот.

Погледнете го денешниот настап на Армин Ван Бурен

Линк за директен пренос ТУКА

Armin van Buuren live from Tomorrowland!

Watch me live from Tomorrowland!

Gepostet von Armin van Buuren am Samstag, 21. Juli 2018