Том Хидлстон позира за Гучи | Trendseteri
Menu

Том Хидлстон позира за Гучи

Британскиот актер Том Хидлстон позира за новата кампања на модниот бренд Гучи. Овој пат друштво му прават две кулиња од расата авганистански хрт.

gallery-1474900963-gu501-mens-tailoring-pr-cropped-300dpi-1gallery-1474900861-gu501-mens-tailoring-pr-cropped-300dpi-2gallery-1474901009-gu501-mens-tailoring-pr-cropped-300dpi-3gallery-1474900913-gu501-mens-tailoring-pr-cropped-300dpi-4