Todd Haze на светски натпревар | Trendseteri
Menu

Todd Haze на светски натпревар

Да гласаме за поддршка на „Todd Haze“ и неговиот ремикс

 

Еден од македонските познати ДиЏеј-и Ненад Тодоровски или попознат кај публиката како Todd Haze, учествува на еден од светските натпревари организиран од Borgeous. Тој на овој музички натпревар учествува со ремикс кој го изработи специјално за таа намена.

Како и за другите наши уметници и овај пат Трендсетери ќе ги поддржи македонските музичари каде и да се натпреваруваат и да гласаме и да ја лајкуваме неговата трака, со тоа воено и му даваме поддршка да оди во следните натпреварувања.

А за што поточно станува збор и со кое аудио се натпреварува Todd Haze може да слушнете на следниот линк: Borgeous & Taylr Renee – Sweeter Without You (Todd Haze remix).

Fanpage Facebook:  Todd Haze 
Instagram : Todd Haze
Soundcloud : Todd Haze