Теа Трајковска со нова песна: "Бла бла бла" | Trendseteri
Menu

Теа Трајковска со нова песна : “Бла бла бла”

Теа Трајковска со нова песна: “Бла бла бла”

 

 

“Бла бла бла” е новата песна на младата и атрактивна пејачка Теодора Трајковска – Thea, која денес беше промовирана со видеоспот за истата. Текстот е на Теа Трајковска, додека музиката и аранжманот се дело на Лазар Цветковски.

Сега ќе можете да ја видите Теа во едно урбано и помалку провокативно издание. Вистински празник за очи. Уживајте.