The Mechanic Resurrection | Trendseteri
Menu

The Mechanic 2

 

The Mechanic 2 – Resurrection

 

Неодоливите глумци со стил Џејсон Статхам и Џесика Алба во најновиот филм Mechanic.

Исто така  беше и Томи Ли Џоунс дел од актерската екипа. Снимен е филмот во 2016та година во Франција и САД под режијата на Деин Гејнсел. Лајонсгејт мувис одобри буџет од 40 милиони долари за снимање на оваа акција. Како во првиот дел така и во вториот дел, Џејсон Статхам со одлична глума како ВИП убијецот Артур Бишоп.

Погледнете ја галеријата и трејлерот за филмот.