Тест за реакција на стимул | Trendseteri
Menu

Тест за реакција на стимул

Тест за реакција на стимул

 

Погледнете го сајтот за семинарска на студентка од ФИНКИ, Симона Андриеска од Гостивар, која има за цел да го испита времето кое му е потребно на еден човек да реагира на стимул и дали (и колку) одредени дистракции влијаат на него.

“Секој е добредојден да го испроба и да ми помогне да соберам што повеќе резултати” – ни вели Симона.

Испробајте го овој тест тука.