Телекабел Мобил | Trendseteri
Menu

Телекабел Мобил

Телекабел како нов оператор

 

22 години успешна приказна. 22 години квалитет со најдобра понуда. 22 години „Телекабел“

Телекабел продолжува со зцвртување на пазарот во дигиталната технологија. Ја прошири палетата на производи сега со моболна телефонија. Како и до сега, БЕЗ ОБВРСКИ! 

Еден префикс, но моќна понуда! 

 

Еве што објави првиот човект на Телекабел Роберт Димитров:


22 години ДОСТАПНИ….

Драги пријатели,
На денешен ден пред 22 години, беше направен првиот кабелски приклучок. Следуваа години на постојан развој, ширење на кабелската мрежа во 13 градови, старт на првиот кабелски интернет, фиксна телефонија, оптика до секој дом.

Денес, на 22-риот роденден го најавуваме стартот на нашата нова услуга МОБИЛНА ТЕЛЕФОНИЈА.

Нашиот префикс е 074! 

НЕМА ОБВРЗУВАЧКИ ДОГОВОРИ! 

Понудата е едноставна, конкретна и без скриени трошоци, казни и пенали. Ви нудиме 3 пакети и 4 мобилни апарати. Се надеваме дека секој ќе се пронајде во нив според потребите и цената.
Повеќе информации во нашите наплатни центри, на www. telekabel.mk , нашите профили на фб и инстаграм, како и на телефонските броеви:

074 74 74 74 // 074 74 00 00 // 074 60 00 00

Информирајте се, одберете број, аплицирајте за новата услуга, имате можност за задржување на постоечкиот број…… 

Со продажба почнуваме во понеделник 21.01.2019!

П.С. Почитувани колеги, среќен нека ни е роденденот и уште многу години успешна работа

–  Роберт Димитров

Воедно им го честитаме 22 години на постоење.

Не заборавајте…074 бидете и вие дел од светот на Телекабел