Песната на Теа во топ 50 најдобри во Европа | Trendseteri
Menu

Песната на Теа во топ 50 најдобри во Европа

Теа со “Која сум јас” на листата “Топ 50 песни од Европа”

 

Песната “Која сум јас” на македонската ѕвезда Теа Трајковска е избрана во топ 50 песни за оваа година од цела Европа. Од повеќе од 1500 песни, хитот на Теа се најде на 35 –тото место на веб радиото Sounds European од Америка, и едиствена песна од Македонија.

Ти посакуваме уште многу многу успеси Теа!