Кога белезите ќе прераснат во тетоважа - се добиваат ремек-дела! | Trendseteri
Menu

Кога белезите ќе прераснат во тетоважа – се добиваат ремек-дела!

Едни од најсимпатичните тетоважи што сте ги виделе


Многу луѓе имаат белези кои влијаат на нивната самоувереност. Затоа што тие немочат да се отстранат или сокријат, луѓето дошле до идеи како од белег да направат нешто убаво и интересно-тетоважа.
 
Некој ги остава белезите онакви какви што се, а некој ќе ги направи тетоважа со што ќе стане ремек-дело.
 
Погледнете некои од најдобрите тетоважи кои настанале со „вкрстување“ со белези.
Nameless tattoo studio – Skopje