Хуманоста ја има насекаде | Trendseteri
Menu

Хуманоста ја има насекаде

Едно од најдобрите известувања

 

Едно голема БРАВО за дечките од „MG Tattoo&Piercing Studio“ – Скопје, за нивната хумана идеа.

Доколку не сакате да чекате ваш термин во ова барано студио за вашата тетоважа, со уплата од 3.000 денари на некое од децата без родители или со посебни потреби, може да добите термин преку ред.

Се најде и првиот што донираше. Браво!