Vasil Jankula | Trendseteri
Menu

Tag: Vasil Jankula

„Преспанскиот херој“ Васил пред…

2877
Васил Јанкула со оптимистички дух и храбро срце Васил Јанкула од Преспа, кој боледува од целебрална парализа, е човек…