tiffany trump | | Trendseteri
Menu

Tag: tiffany trump

Тифани Трамп – Ќерката…

1947
Запознајте ја помладата ќерка на Доналд Трамп   Тифани Трамп, помладата ќерка, крстена по најпознатата продавница за накит “Tiffany…