skopjeposter | | Trendseteri
Menu

Tag: skopjeposter

Скопје постер фестивал со…

1645
Заврши јубилејното прославување на Скопје постер фестивалот   Затворањето на последните изложби од Скопје постер фестивалот во Музејот на…

Skopje poster Festival

58488
10. јубилеен Скопје постер фестивал   10. Скопје постер фестивал – една деценија креативен набој истурен врз Скопје и…