roberto carlos | Trendseteri
Menu

Tag: roberto carlos

Роберто Карлос во Скопје

7228
Роберто Карлос на коктејл во Casa Cubana во Скопје   Ден пред големото SuperCup финале во Скопје, допатуваа познати…