Pro | | Trendseteri
Menu

Tag: Pro

„Lenovo Z6 Pro“ со…

4318
Лудилото за повеќе мегапиксели не стивнува Борбата за мегапиксел повеќе кај камерите на паметните телефони оди во следен круг.…

Новиот „Huawei Mate 20…

2155
Најмоќниот „паметен телефон“ досега   „Huawei“ успешно ја зврши изработката на наследникот на „Huawei Mate 10“. Новиот „Huawei Mate…