Parkland | Trendseteri
Menu

Tag: Parkland

Најжена на 21ви век

5444
Нина Шерифовска прогласена за „најжена на 21ви век“ Eдна од најуспешните бизнис жени во нашава земја Нина Шерифовска –…

Три години Parkland Hospitality…

4238
По повод годишнината, донација за поддршка и промоција на културна-уметничката сцена во Македонија Во присуство на стотици гости, пријатели,…