oscar | | Trendseteri
Menu

Tag: oscar

„Медена земја“ без Оскар

9136
„Медена земја“ без Оскар, но со историски успех!   Тукушто заврши големиот светски спектакл „Оскари“ каде нашиот претставници од…

Оскари 2017 – “Moonlight”…

2526
Оскари 2017 – “Moonlight” прогласен за најдобар филм   Вчера се одржа најгламурозната церемонија во светот: доделувањето на „Оскарите“…