nokia 3310 | | Trendseteri
Menu

Tag: nokia 3310

Новата Nokia 3310

2063
Новата Nokia 3310 презентирана во Барселона   Снејк, копчиња и еден месец батерија во стендбај. Тоа го нуди новата…