nike | Trendseteri
Menu

Tag: nike

Google, Pepsi, Apple, Amazon,…

5651
Како најпознатите светски брендови ги добиле своите имиња?   Заедничко за сите светски популарни компании е во тоа што…

Патика со традиција

2375
11 најпопуларни патики на сите времиња   Chuck Taylor All-Stars – Произведени во 1932 година Adidas San Smiths –…