MMA | Trendseteri
Menu

Tag: MMA

Малиот „Кики“ со срце…

15485
Кристијан „Кики“ Воденски најмладиот „MMA Fighter“ во Германија   На возраст од само 11 години, Кристијан Воденски со потекло…