Michael Kors | | Trendseteri
Menu

Tag: Michael Kors

Michae Kors: 4 клучни…

2490
Michael Kors дава 4 совети за жените, послушајте го и ќе изгледате совршено   Неговата филозофија е јасна и…

Овие чевли 10 години…

2330
Трендовите доаѓаат и заминуваат, но овие чевли и понатаму опстануваат   Моделот на чевли кој помеѓу познатите дами е…