#McDonald's | | Trendseteri
Menu

Tag: #McDonald's

Првата колекција на McDonald’s

1360
McDonald’s полека влегува и во светот на модата   Токму за време на празниците и предновогодишната еуфорија, Мекдоналдс ја…