La Voiture Noire | | Trendseteri
Menu

Tag: La Voiture Noire

Роналдо го купи најскапиот…

4539
Уникатниот „Bugatti – La Voiture Noire“ во сопственост на Роналдо Португалскиот репрезентативец Кристијано Роналдо одамна е познат како љубител…