Karmann King | | Trendseteri
Menu

Tag: Karmann King

Најскапиот „SUV“ во светот

14471
Со цена од 4 милиони евра ја засенува целосната конкуренција   Заборавете ги „Rolls Royce“, „Bentley“, или останатите луксузни…