Kardashian. Jeans | Trendseteri
Menu

Tag: Kardashian. Jeans

Khloé Kardashian – Good…

1655
Клои Кардашиан – првиот моден успех со брендот “Good American”   Клои Кардашиан ги разочара сите кои мислеа дека нејзината…